Na prodaju stambeno-poslovni objekat u centru Sremskih Karlovaca - Odlična investicija!

Sremski Karlovci, Centar

Opis

Predstavljamo Vam izvanrednu priliku za kupovinu stambeno-poslovnog objekta u samom srcu Sremskih Karlovaca, nedaleko od Karlovačke gimnazije. Ovaj prostrani objekat površine 106m2 idealan je za kancelarije ili restoran, a uz to nudi i jedan stambeni prostor, pružajući Vam raznovrsne mogućnosti korišćenja. Osim toga, postoji i mogućnost nadogradnje, koja će Vam omogućiti da prilagodite prostor svojim potrebama.

Posebna prednost ovog objekta je njegov plac površine 205m2, koji Vam pruža prostor za proširenje ili uređenje dodatnih sadržaja. S obzirom na atraktivnu lokaciju, centar grada Sremskih Karlovaca, ovaj objekat privlači mnoge prolaznike i potencijalne poslovne partnere, čineći ga savršenim za razvoj poslovnog poduhvata.

Objekat se sastoji od 2 velike prostorije, jedne površine 66m2, što se trenutno koristi kao restoran, i druge od 40m2, koja se koristi kao kuhinja. Pored toga, ima 1 kupatilo i 2 toaleta. U dvorištu objekta nalazi se velika terase površine 25m2.

Ono što čini ovu investiciju još atraktivnijom jeste trenutni zakupac koji već koristi prostor i plaća mesečni najam u visini od 1800 eur.

Postoji mogućnost nadogradnje najmanje jednog sprata, površine 106m2!

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog vrhunskog stambeno-poslovnog objekta u centru Sremskih Karlovaca. Investirajte mudro i osigurajte svoju budućnost već danas!

Kratki pregled:

Lokacija: Centar Sremskih Karlovaca, blizu Karlovačke gimnazije.

Površina: 106m2.

Namena: Pogodan za kancelarije ili restoran, uz jedan stambeni prostor.

Mogućnosti: Prostor za nadogradnju i uređenje dodatnih sadržaja.

Plac: Površine 205m2.

Zakupac: Postoji trenutni zakupac koji plaća 1800 eur mesečno.

106 m2 0 0 0

Podaci

Šifra oglasa A85-34
Tip Poslovni prostor
Cena 260.000 €
Kvadratura 106 m2
Namena Prodaja
Sprat prizemlje
Terasa Da

Karakteristike

  • Uknjiženo

Kontakt Info

Online nekretnine doo Novi Sad

Mi znamo koliko Vam dom vredi!

0601533051